0. (342) 641 21 35
Talep ve öneri
İletişim Formu
" Belediyecilikte Bir Tık İleri Hizmet "

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun

29-Ekim-Tasarım

Yavuzeli Belediye Başkanı M.Kemal Sakaroğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı.

Yavuzeli Belediye Başkanı M.Kemal Sakaroğlu Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 96. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı.

‘’Ulu Önder Atatürk’ün ‘En Büyük Eserimdir’ diyerek bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yıldönümüne erişmenin gururunu, onurunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yazılan kurtuluş destanının, heyecanını ve bu destanın varış noktası olan Cumhuriyetin ilanını ilk günkü gibi büyük bir coşku ile kutluyoruz.

Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal savaşı kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.’’

YAVUZELİ BELEDİYESİ PROJELER